Festival d’homenatge a les famílies 2013

juny 3, 2013 de
File under: Comissió Educativa i Cultura 

Dissabte, 11 de maig vam gaudir  al Teatre del Col·legi d’un munt d’actuacions dels nostres alumnes d’Educació Primària: Lectures de poemes, musical del “Rey León”, “Grease”, “Footloose”, “ Mecano”, un remix d’Star Ships… fins i tot un monòleg!.

Es van lliurar els premis que atorga l’AMPA als guanyadors dels diferents Concursos de Primavera: Jocs Florals, Ciències, Fotografia i Dibuix, així com a SAFA-ESPAÑA, Fonix, Francès, Sant Jordi i Fotografia Matemàtica i al millor dibuix de la propera Diada de l’Esport.

El Teatre estava ple de gom a gom…, i hem pres nota de tots els nostres punts forts així com dels que s’han de millorar, per tal que l’organització per propers esdeveniment surti rodona… amb la col·laboració de les famílies, el Col.legi, els professorat i dels voluntaris.

Consulteu les fotos dels artistes, aquest any tant els professors com els alumnes, s’han superat!

 

Fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta