Inscripció Esport Extraescolar curs 2013-2014

juny 13, 2013 de
File under: Comissió Esportiva 

Tots els pares que pertanyem a l’AMPA del Col·legi Sagrada Família Horta fem possible junt al Col·legi que els nostres fills puguin practicar un esport. La Junta de l’AMPA a través de la Comissió Esportiva és la responsable de gestionar i organitzar amb l’staff tècnic la pràctica de l’esport extraescolar, sense finalitat lucrativa, dintre de l’àmbit educatiu i de valors de la nostra escola. Per aquest proper curs 2013-2014 us proposem:

  • Bàsquet: Amb 15 equips Federats, el bàsquet segueix creixent i retorna al seu màxim nivell millorant qualitativament dia rere dia.
  • Handbol: Esport amb un ampli ventall de possibilitats, on les nois i noies poden descobrir noves habilitats i jugar amb els seus amics. Gairebé 50 anys de tradició a l’escola!
  • Futbol Sala: Esport estrella dels últims anys, ja està assolint les fites d’uns objectius ambiciosos, com assolir un nivell per estar en Federació.
  • Patinatge: El nou esport de l’escola que amb tres anys de vida ja és un projecte esportiu consolidat i amb un futur prometedor.

Aquests dies s’esta realitzant el repartiment del díptic que conté tant la inscripció a l’Esport Extraescolar com la normativa pel proper curs 2013-2014. En cas de que pels motius que siguin no us arrivi el podeu baixar en el següent enllaç:

Descarregueu-vos aquí el full d’inscripció i normativa

 

Si encara no ho has fet fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta.Te les enviarem puntualment a la teva bústia de correu