Que puji el teló !!

juliol 3, 2013 de
File under: Comissió Assistència Social, Teatre 

El darrer cap de setmana abans d’acabar l’escola (16-17 de Juny), els nostres grans artistes SAFA ens van fer passar uns moments molt especials en la representació al teatre del Col·legi com a culminació del Curs de Teatre que l’AMPA organitza, representant les obres:

  • “La caputxeta moderna”
  • “Ulises i Teseo”

que amb molta il·lusió van estar preparant durant el curs. Aquest any s’ha notat el nivell i soltura que els nens han assolit, així com l’esperit d’equip aconseguit pels professors Mª Ángeles, Eva y Carles, als que agraïm directament la seva paciència, esforç i dedicació.

Fins la propera temporada!

Accediu aqui a l’album de fotos

……………………………………………………………………………………………………………..

Si encara no ho has fet fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta. Te les enviarem puntualment a la teva bústia de correu.