Un nou porter pel Barça

juliol 9, 2013 de
File under: Comissió Esportiva, Handbol 

Per segon any consecutiu el Barça d’Handbol es fixa en porters del SAFA Horta per configurar alguns dels seus equips de categories inferiors de cara a la temporada vinent. En aquest cas, i desprès de superar diverses proves, l’Aleix Climent ha estat escollit pels tècnics de l’Handbol formatiu del FC Barcelona per ser un dels porters del seu infantil.

A mini Handbol no hi ha una posició decidida per a cada jugador, i Aleix ha sabut moure’s en una posició complicada per a un jugador novell com és la de porter. Amb esforç, sacrifici i un gran treball tècnic, Aleix ha assimilat ràpidament les idees bàsiques d’aquesta figura. Ara, se li obre una gran etapa on sens dubte aprendrà un munt de coses, viurà moments inoblidables i, sobretot, noves experiències que li ajudaran a créixer com a jugador i el més important…com a persona…:

“Desitgem que gaudeixis, que treballis més que mai i que aquesta oportunitat sigui molt enriquidora… De ben segur tindràs la teva recompensa i arribaràs lluny. Una forta abraçada i molta sort!”.

Val a dir que a les proves de selecció també va participar l’Oriol Muñoz, jugador de camp i company de l’Aleix, qui finalment no formarà part dels 17 integrants de l’equip Infantil del club blaugrana.

La incorporació de l’Aleix, com la del Gerard l’any passat,  és sens dubte  una gran notícia per la promoció de l’Handbol al SAFA-Horta.

……………………………………………………………………………………………………………..

Si encara no ho has fet fes click aqui per subscriure’t a les properes notícies que es publiquin al bloc de l’AMPA SAFA Horta. Te les enviarem puntualment a la teva bústia de correu.