TARDA NADALENCA AL SAFA

AMPA20141210_TARDANADALTARDA NADALENCA AL SAFA,

plena de jocs tradicionals

 

Hi ha jocs de tota la vida, als que ja jugaven els nostres avis, iaios, tiets… i que potser encara no coneixes: rutlles, punteria amb mandró, encertar el cap d’ampolla, cursa de sacs, cursa de rucs, tibada de corda…

 

De ben segur que t’agradaria jugar-hi i passar una tarda divertida amb música i nadales, l’actuació dels alumnes de HIP-HOP…, doncs dit i fet, l’AMPA et convida el dissabte 20 de desembre, de 16.30h a 19.00h a descobrir-los al pati de la zona del menjador, al berenar i a demostrar els teus avis qui en sap més, o potser serà a l’inrevés?.

 

A més, com a punt final del recapte d’aliments que l’escola durà a terme des del 10 al 19 de desembre, els nens i nenes que portin un aliment envasat*, tindran l’entrada gratuïta, d’aquesta forma contribuirem a ajudar els més necessitats i ser solidaris. Carumanda i Mafeking seran els voluntaris de fer-los-hi arribar.

 

Vinga, anima’t i digues-li els teus avis… segur que hi volen jugar!

 

Durant la tarda, un emissari reial vindrà ens farà una visita… no t’oblidis de la carta als Reis Mags d’Orient!

 

Recorda portar el teu carnet d’associat i confirmar-nos la teva assistència a través del formulari d’abaix o d’aquest enllaç si tens problemes amb el formulari.

 

🙂  Soci d’AMPA: 1,5€  per persona               🙁  No soci d’AMPA: 3€ per persona

(us convidem a un cafè o cafè amb llet. Accés per pati dels autocars)

* Els aliments que es recaptin aniran destinats a famílies necessitades de la nostra ciutat ateses per diferents entitats com les Germanes del Santíssim Sagrament,  l’Espai Caliu (Parròquia de Sant Joan d’Horta) i  les Parròquies de Sant Marcel, Santa Teresa i Sant Antoni de Pàdua.

Podeu portar llet, llegums, pasta, sucre, cafè, cereals, arròs, galetes, oli, xocolata en pols, caldo, llaunes de conserva, melmelada… No s’agafen aliments frescos.