Valoració Assemblea General Ordinària de l’AMPA

octubre 31, 2016 de
File under: Ampa, Presidència, Secretaria 

ampa_20161030_valoracio_assemblea

Dimarts 25 d’octubre, a la Sala d’Audiovisuals del Col·legi, a les 19.45h tal i com estava previst, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA.

En aquesta reunió, la Junta de l’AMPA va explicar les activitats que ha dut a terme durant el curs anterior, i en què i com s’ha invertit la quota anual.

Es van aprovar els canvis a la Junta de l’AMPA i el Pressupost pel curs 2016/17.

L’Assemblea es una reunió ANUAL (una vegada a l’any) en la qual els associats reben tot tipus d’informació, opinen, valoren, fan suggeriments… i és l’oportunitat de formar part activa en diferents grups de treball.

Tenim 1.050 famílies associades, de les quals 6 van assistir-hi.

Moltíssimes gràcies a les FAMILIES ASSISTENTS A L’ASSEMBLEA i a tots els membres de la Junta per la magnifica feina que fan per tots els nostres fills sense cap finalitat de lucre ni reconeixement.

Des de la Junta agrairíem a les famílies més implicació i més interès per la tasca que l’AMPA realitza, i recordar que sempre necessitem voluntaris que ens puguin ajudar a dur a terme les activitats en les que treballem.

One Comment on Valoració Assemblea General Ordinària de l’AMPA

  1. Raquel on Dc, 2nd nov. 2016 4:21 pm
  2. Un post per a reflexionar… És hora que tots ens impliquem una mica més en un tema, tant important per als nostres fills com per a nosaltres mateixos, com és l’escola.
    He compartit aquest post als Whattsapp de les classes dels meus fills i potser mitjançant aquesta nova via, que sembla ara més utilitzada que el mail, he fet reflexionar a alguna altra família.
    Infinites gràcies als membres de la Junta i a tots els voluntaris de l’AMPA. GRÀCIES, GRÀCIES, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!!