Avantatges Socials

Aquest curs des de l’AMPA SAFA-HORTA hem donat forma a una idea que va néixer fa 1 any:

UN CARNET DE SOCI

Que les famílies associades estiguéssim identificades d’alguna forma, ens permetria acreditar-nos com a membres de l’Associació als accessos a les activitats que portéssim a terme, optimitzant el nostre temps i les gestions, i aquest només seria el primer pas. Per tant, des del mes de novembre s’han anat lliurant els carnets a les famílies que a les diferents convocatòries s’han apropat a buscar-los.

S’emet un carnet per família on consten els cognoms de la família, el curs escolar de vigència, el número de soci i el nombre total de membres. A començament de cada curs escolar, els carnets es tornaran a renovar sense cost.

Recorda que per obtenir-lo cal haver abonat la quota de l’Associació.

Si encara no tens el carnet, recorda que tots els divendres, de 17.00h a 17.45h el pots venir a recollir a l’AMPA OBERTA, i si els divendres no pots, envia’ns un correu electrònic a: info@ampasafahorta.org, i ho gestionarem.

AVANTATGES PELS NOSTRES ASSOCIATS

T’ensenyem una petita mostra de com pots treure-li suc al teu carnet i vegis que no només és una acreditació com  a família associada a l’AMPA SAFA-HORTA, sinó una porta que se’ns obre tant a l’escola com al barri en els següents apartats: